image
 |  5 12 Лютого 2020 | 13:44

Частина Волинської області залишилася без скрапленого газу

З 1 жовтня 2019 року жителі Любомльського та Шацького району залишилися без скрапленого газу, оскільки Любомльська дільниця скрапленого газу практично припинила свою роботу.

Про це під час сесії Волинської облради розповів депутат Сергій Духницький (фракція ВО «Свобода»).

«До мене як депутата обласної ради протягом останніх п’яти місяців звертаються жителі Любомльського та Шацького районів з приводу припинення з 1 жовтня 2019 р. постачання скрапленого газу для населення (17470 абонентів), яке здійснювала Любомльська дільниця ДП «Івано-Франківськ-Пропан». Незважаючи на неодноразові звернення Любомльської районної ради та Любомльської районної державної адміністрації, депутатів місцевих рад та громадськості в різні інстанції, на сьогодні Любомльська дільниця скрапленого газу практично припинила свою роботу, що породжує масу скарг від населення», - розповів Сергій Духницький.

Також, за словами депутата, при даній структурі постійно функціонувала газова аварійна служба, яка забезпечувала технічне обслуговування та ремонт газобалонних установок, однак і вона припинила свою роботу. Наразі отримати кваліфіковану допомогу від газової аварійної служби стало неможливим, що в свою чергу може призвести до нещасних випадків.

«Любомльський та Шацький райони не газифіковані і скраплений газ у балонах є основним джерелом використання у побуті для приготування їжі, а його відсутність спонукає споживачів заправляти балони на АЗС в непристосованих місцях та перевозити в необладнаних для цього автомобілях, що заборонено правилами техніки безпеки. У зв’язку з цим, прошу вжити необхідних заходів для вирішення проблеми постачання скрапленого газу для населення в Любомльському та Шацькому районах», - наголошує депутат обласної ради у зверненні до голови Волинської ОДА.

Читайте також: Депутат Волинської облради просить посилити патріотичне виховання у закладах освіти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити