image
 |  5 2 Травня 2020 | 18:41

Через карантинні обмеження нацгвардійці у Луцьку присягали без рідних та друзів (ФОТО)

Восьмеро новобранці Нацгвардії присягнули на вірність українському народові у Луцьку. Через карантинні обмеження це відбулося без присутності їхніх рідних та друзів. Розповіла прес-офіцер ВЧ 1141 Нацгвардії Юлія Ковпак.

Каже: гвардійці, які нещодавно прийшли служити, зібралися на плацу військової частини, аби проголосити текст присяги і стати повноцінними членами військової родини.

«Складання військової присяги збіглося з моїм днем народження. Цей день я запам’ятаю на усе життя, бо сьогодні доля зробила мені найкращий подарунок. Про Національну гвардію я дізнався з інтернету. Багато читав, стежив за її розвитком. І коли постав вибір працевлаштування, без вагань вирішив стати військовим», – розповідає солдат Юрій Литвинович.

Анастасія Єпифанцева закінчила Харківську юридичну академію, мріяла стати поліцейською, та обрала службу в Нацгвардії.

«У військовій частині дружній, хороший колектив. Кожному, хто хоче розвиватися та самовдосконалюватися, тут завжди раді допомогти. Ось і я мрію зі звичайного солдата «дорости» до офіцера», – каже Анастасія Єпифанцева. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З постpілами і пеpеслідуванням: на Волині прикордонники затpимали «маскових» контpабандистів (ФОТО)

Як нагадує Суспільне, з початку карантинних обмежень у військовій частині 1141 Нацгвардії України проводяться профілактичні протиепідемічні заходи, аби не допустити поширення коронавірусу серед військовослужбовців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити