image
 |  4 20 Вересня 2021 | 15:56

Через можливі помилки під час ремонту траси М-19 селу на Волині загрожує підтоплення

Жителі села Секунь Ковельського району занепокоєні можливим підтопленням у зв'язку з ймовірними порушеннями при укладці меліоративних труб на дорозі М-19.

Про це йде мова у депутатському запиті першого заступника голови Волинської облради, представника фракції ВО "Свобода" Юрія Поліщука.

До депутата звернулись жителі села Секунь Ковельського району щодо неправильного, на їх думку, укладання меліоративних труб під час ремонту дороги М-19, що може призвести до підтоплення їхніх земельних ділянок.

"Щоб розібратись у ситуації мною було скеровано депутатські звернення у Службу автомобільних доріг у Волинській області та регіональний офіс водних ресурсів у Волинській області. Зі служби автомобільних доріг отримав відповідь, що роботи виконуються відповідно до проектних відміток згідно проектно-кошторисної документації, яка пройшла будівельну експертизу. З офісу водних ресурсів повідомили, що внаслідок встановлення гідротехнічних споруд вище на 30 і 50 см. від існуючого дна каналу дійсно можливе підняття рівня ґрунтових вод на прилеглій до каналу території в районі села Секунь", - повідомив Юрій Поліщук.

У запиті до голови Волинської ОДА Юрій Поліщук вимагає розібратися з даною ситуацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дехто в апараті Волинської облради загрався у політику і забув про свої обов'язки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити