image
 |  4 16 Лютого 2022 | 18:07

Через скандал на телебаченні рейтинг закладу луцького ресторатора падає

Через зневажливу поведінку луцького готельєра Володимира Пащенка під час реаліті-шоу «Нового каналу» «Ревізори на порозі», користувачі зі всієї країни обвалюють рейтинг його закладу Patio di Fiorі у Google.

Особливо вразила поведінка та пихатість бізнесмена саме лучан, які звинувачують його в тому, що, мовляв, осоромив місто і підірвав його туристичну привабливість. Утім від мешканців Луцька не відстають й користувачі з інших локацій, - пишуть Волинські новини.

До слова, переглянути рейтинг та залишити власний відгук можна за посиланням.

Поряд із найнижчими балами за всіма критеріями сервісу красуються несхвальні коментарі.

«Гарна обкладинка – погана начинка, а власник – зарозумілий хам», «Це дно!», «Закривайте свою конюшню!» – обурюються користувачі.

Окрім критики через скандал у шоу, люди діляться власним досвідом перебування у цьому готелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький ресторатор, який оскандалився по телебаченню, виправдовує свою поведінку

Нагадаємо, Володимир Пащенко взяв участь у прем’єрі реаліті-шоу «Нового каналу» «Ревізори на порозі», в якому змагаються готельєри країни, утім не виграв, а зганьбився. Згідно з правилами участі герої реаліті відвідали готелі одне одного, аби визначити, чий найкращий. Голосувати потрібно грошима, а виграш віддають тому, хто отримав суму, максимально наближену до вартості проживання в готелі. У результаті виграш дістався власникам хостелу Tarnopil із Тернополя, яких, до слова, луцький бізнесмен образив найбільше.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити