image
 |  11 13 Лютого 2023 | 17:44

Через центральні вулиці Луцька курсує 43 приміські маршрутки лише у Ківерцівському напрямку

Через центральні вулиці Луцька курсує 43 приміські маршрутки лише у Ківерцівському напрямку.

Про це йшла мова під час оперативної наради у міській раді, - пише ВолиньUA.

Міський голова Ігор Поліщук під час оперативної наради акцентував увагу на приміських маршрутах, що проходять через наше місто.

“Проблема, яка у нас існує вже доволі давно — приміські маршрути. Наші працівники в один день на зупинці “Розважальний центр “Промінь” в напрямку вулиці Яровиця провели аналіз руху приміських маршруток з 9.00 до 11.00. За цей час проїхали 35 приміських автобусів, 33 з них — здійснювали посадку та висадку пасажирів. Ми говоримо, що у нас ускладнений рух транспорту в місті та багато транспорту. А як він буде не ускладнений? Це тільки один напрямок, це тільки одна зупинка”, - зазначив міський голова.

За його словами, і мова йде лише про Ківерцівський напрямок.

“У нас в місті за цим напрямком здійснює перевезення 43 приміських автобуси. Тобто, паралельно з нашою системою транспорту, працює ще одна система. Працює абсолютно хаотично, ніхто не контролює ці перевезення, ніхто ні за що не відповідає і не зрозуміло, за яким принципом та за якими правилами вони їздять".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити