image
 |  0 6 Травня 2021 | 10:58

Через вирубки нестиглого лісу на Любешівщині і Турійщині відкрили кримінальні провадження (ДОКУМЕНТ)

Отримав відповіді з прокуратури Волині на свої депутатські звернення, озвучені прокурору під час його інформування на сесії обласної ради 20 квітня. Через вирубки нестиглого лісу на Любешівщині і Турійщині відкрили кримінальні провадження.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масову виpубку лісу на Любешівщині під агpесивну лайку підлеглих Кватирка зафіксували на камеpу (ВІДЕО)

"Як вбачається зі змісту документа, 25 квітня слідче відділення Камінь-Каширського районного управління поліції розпочало досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12021030530000134 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України, за фактом незаконної порубки лісу службовими особами СЛАП «Любешівагроліс».

Наступного дня, 26 квітня, Ковельська окружна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42021032110000008 за ч. 1 ст. 246 КК України, за фактами, наведеними у зверненні, щодо незаконної порубки лісу службовими особами ДП «Турійське лісове господарство», - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» вимагає від прокуратури розслідувати незаконні масові рубки лісу на Волині

"Нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва у вищезазначених кримінальних провадженнях забезпечується прокурорами Камінь-Каширської та Ковельської окружних прокуратур відповідно.

Сподіваюся, свої висновки щодо фактів незаконної порубки нестиглого лісу підлеглими Олександра Кватирка дадуть і волинські екологи…", - додає Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У магазині Луцька продають «плюшки московські» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити