image
 |  34 9 Серпня 2020 | 08:48

Черговий скандал у луцькому «Епіцентрі»: люди скаржаться на хамовитий персонал

У Луцькому "Епіцентрі" не захотіли прийняти на роботу жінку, яка прийшла з направленням від Служби зайнятості.

Про скандал щодо працевлаштування жінки написала Вероніка-Соломія Цибульська у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін...

"Я відразу тегну Епіцентр К Гіпермаркет Епіцентр, Луцьк - щоб ця інформація дійшла до керівників гіпермаркету.

В приміщенні Луцького Епіцентру працює кафе. У цьому кафе певну посаду займає людина, яка псує вам репутацію та яка точно не повинна працювати з людьми і приймати рішення щодо їхнього прийому на роботу.

Сьогодні я стала свідком розмови , коли до цієї пані ( вона керуюча колективом кухарів, як я зрозуміла) підійшла жінка з направленням від Служби зайнятості - щодо вакансії кухаря. Розмова тривала не більше 2 хвилин. Почалась вона із того, що "кухарка" ( я називатиму її так, щоб не вживати грубих слів) накинулась на жінку "Я знаю Ви не хочете працювати я нічого підписувати не буду!". Хоча жінка намагалась запитати про графік роботи і співставити це із графіком своїх маршруток (вона живе в Луцькому районі). Кухарка ж наміру розмовляти з людиною не мала взагалі під приводом "Я зайнята я хочу поїсти" (?!)

Буквально за хвилину вона справді всілась за стіл і почала жувати, поки ошелешена жінка із сльозами на очах та папірцем в руках стояла над нею вже мовчки. Жінка повторювала, що вона ж не просить підписувати відмову і їй справді потрібна робота. Ніхто її не слухав - бо кухарка вже сіла і жувала. Жінка пішла ні з чим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автівка заїхала на могилу: дружина волинського лісівника потрапила у ДТП, - соцмережі (ВІДЕО)

Зараз я тегну і Волинський обласний центр зайнятості та Луцький міський центр зайнятості - бо хтось із них дає направлення людям на роботу в Епіцентр, де чомусь зацікавлені і людей з направленнями не приймати на роботу, і відмову їм не підписувати - аби тримати вакансії відкритими? Вірогідно, що ця жінка не перша і не остання повернеться до вас з папірцем.

Щодо привселюдного хамства та образ: звідки такі барські замашки на кухні Епіцентру і чи не страждають від хамства працівники кухні та кафе від такої керівниці? У вас там точно здорова атмосфера в колективі?

Прошу поширити. Я шкодую, що не встигла записати ту "розмову" на камеру- але я не хочу бути як мовчазні-глухі-сліпі пасажири потягу "Маріуполь-Київ", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити