image
 |  2 30 Липня 2021 | 19:22

Четверо волинян зрубали дуба та чинили опір поліції

Четверо жителів селища Цумань зрізали у Горинському лісництві деревину, їх викрила служба лісової охорони. Під час затримання чоловіки чинили опір. За цими фактами відкриті два кримінальні провадження.

Про це розповіла «Суспільному» старша інспекторка Нацполіції Волині Марина Балдич.

У поліції відкрили два кримінальні провадження за статтею 246 «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу» та статтею 342 «Опір представникові влади».

Встановлено, що четверо жителів селища Цумань зрубали у Горинському лісництві дуб. Під час цього чоловіків помітили працівники лісової охорони. Порушники почали втікати.

«На вимогу зупинитися чоловіки не реагували», — розповіла речниця обласного управління лісового і мисливського господарства Світлана Думська.

З її слів, факт правопорушення працівники державної лісової охорони фільмували на камеру. Коли чоловіки зрозуміли, що є відеодокази їх вини, намагалися забрати телефони у працівників лісової охорони та чинили опір.

На місце події викликали поліцію. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час нічного патрулювання у громаді на Волині в автівці виявили деревину без документів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити