image
 |  0 14 Жовтня 2020 | 13:29

Чи послаблюватимуть карантин на Волині?

Станом на 14 жовтня ситуація із поширенням коронавірусної інфекції не дозволяє послаблювати карантин у 23 областях України та у місті Києві. Серед них - і Волинь.

Готовою до послаблення виявилась лише одна область - Кіровоградська. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

"До послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ", - інформують в МОЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пологовий будинок у Луцьку перетворять на шпиталь для хворих на COVID-19. Медики – проти (ВІДЕО)

Як зазначається, найвищий показник захворюваності зафіксували у Сумській області - 320,8 людей на 100 тис. населення, у Харківській - 284,5 та у Тернопільській 278,7.

Водночас, через відсутність даних, неготовими до пом'якшення карантинних обмежень вважаються тимчасово окуповані АР Крим та місто Севастополь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити