image
 |  4 29 Березня 2020 | 11:25

Чи пропускають ще громадян на волинському кордоні?

Державна прикордонна служба продовжує пропускати на територію України громадян, які прибувають на особистому автотранспорті або пішки (забезпечено їх перевезення автобусами).

Про це в коментарі Суспільному повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

За його словами, громадяни, яким дозволено перетинати кордон, можуть продовжувати це робити.

“Звісно, якщо люди продовжать прибувати, а вони прибувають сьогодні зранку… Звичайно, що не в такій великій кількості як учора фіксувалося на кордоні з Польщею. Коли люди прибувають на кордон без транспортних засобів, то продовжують курсувати автобуси, які були організовані Державною прикордонною службою та органами місцевої влади. Ці автобуси перевозять людей на територію України, де вони проходять всі необхідні процедури: температурний скринінг, підписують згоду на добровільну самоізоляцію. Після цього, якщо у лікарів немає застережень, вони проходять прикордонний контроль”, – пояснив Демченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ дивується: поляки пропускають безкоштовно, а українці максимально «здирають» зі своїх, – соцмережі (ФОТО)

Він наголосив, що прикордонники і надалі готові оформлювати всіх громадян України, які прибуватимуть на державний кордон.

“Звісно, нашим громадянам потрібно враховувати, що ті авіарейси, які вилетіли до опівночі сьогодні (28 березня) будуть прийняті для оформлення в Україні. Подальші рейси будуть планувати за необхідності”, – пояснив речник ДПСУ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити