image
 |  2 27 Березня 2020 | 19:10

Світ дивується: поляки пропускають безкоштовно, а українці максимально «здирають» зі своїх, – соцмережі (ФОТО)

За перевезення якихось 200 метрів від нейтральної зони до виїзної брами на пункті пропуску "Гребенне-Рава Руська" на польсько-українському кордоні українські перевізники вимагають зі своїх співвітчизників-заробітчан по 30-50 злотих.

Про це написав на сторінці Granica/Кордон PL-UA у Фейсбук користувач мережі Tomasz Baart.

"Пункт пропуску Гребенне - Рава Руська. З польської сторони, прикордонники Straż Graniczna, організували можливість переходу кордону пішки, але лише до українського шлагбауму.

А там виявляється, що українську частину пішки перейти вже не можна. За згодою ДПСУ Державна прикордонна служба України, на території пункту пропуску працюють приватні перевізники, які вимагають від 30 до 50 злотих із особи, за перевезення від нейтральної зони до виїзної брами", – йдеться в дописі.

Як зауважує дописувач, у звичайний час квиток на рейсовий автобус із Томашова (PL) до Львова (90 км) коштує близько 30 злотих. Сьогодні ж таку ціну потрібно заплатити за 200 метрів, що проходять через українську територію пункту пропуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали довжелезні черги перед пунктом пропуску «Дорогуськ-Ягодин» (ВІДЕО)

"Дивно. Поляки пропускають безкоштовно, а українці максимально «здирають» зі своїх", – дивується Томаш Баарт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити