image
 |  7 6 Березня 2018 | 12:44

Чиновник обласного рівня підтримав підвищення вартості проїзду у маршрутці Забороль – Підгайці

Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка вважає цілком адекватною ціну у 6 гривень для маршрутки №251 Підгайці –Забороль, яка курсує через Луцьк. Про це він заявив у мережі Фейсбук.
«Добратися з Підгаєць в Луцьк чи в Забороль коштує 6 грн. А це 22 центи, 0.7 злотувки. А для дитини - 2 грн. Працююча людина на транспорт на місяць витратить 6×2×22=264 грн. Це навіть не 10 літрів 95-го бензину на місяць. Це багато? ЦЕ БАГАТО? Мама з татом на 1 дитину потратять в місяць 2×2×27=108 грн. ЦЕ БАГАТО? Пропоную людям в коментах писати спочатку свою зарплату а тоді коментувати. Попереджаю зразу; ода чи департамент зокрема не регулює цін на проїзд», - зазначив Іван Мирка.

Також він повідомив, що у Європі вартість проїзду у транспорті суттєво вища і там ніхто не нарікає. Крім того, Іван Мирка висловив здивування, чому люди не нарікають на дорогий одяг і не скаржиться у Волинську ОДА, аби врегулювати ціни на джинси.
Нагадуємо, що у луцькій маршрутці №251 без попередження підвищили вартість проїзду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити