image
 |  13 12 Січня 2022 | 23:01

Чиновник РДА на Волині задекларував 5 автомобілів

Учора, 11 січня, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен на черговій щотижневій нараді з керівниками структурних підрозділів, установ, служб району представила нового чиновника.

Начальником управління регіонального розвитку РДА став Сарапін Віталій Іванович, який призначений на цю посаду 10 січня 2022 року за результатами конкурсного відбору, – пише Ковель медіа.

За даними Єдиного державного реєстру декларацій, донедавна Віталій Сарапін працював начальником відділу Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексзаступник керівника Волинського УБОЗу хотів відкупитися за п'яне водіння (ВІДЕО)

У декларації про доходи та майно Віталій Сарапін вказав, що станом на 5 січня 2022 року має у Ковелі квартиру (80,2 кв. м) та житловий будинок (102,8 кв. м – у спільній власності), а його дружина Олена Сарапіна – квартиру в місті Любомлі (60,8 кв. м – у спільній власності) та земельну ділянку (700 кв. м) у селі Згорани Головненської територіальної громади Ковельського району.

Також він задекларував на своє ім’я незавершений житловий будинок у Ковелі, загальною площею 150 кв. м., а дружина – недобудований дачний будинок (90 кв. м) у селі Згорани.

Згідно декларації, у власності Віталія Сарапіна перебуває легковий автомобіль ВАЗ-2121, у його дружини – «Сhevrolet Оrlando», «Volkswagen LT35», «Fiat Punto» та «Mercedes-Benz В180».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити