image
 |  2 11 Листопада 2019 | 12:18

Чиновники Пустовіта провалили запровадження е-квитка

Управління транспорту провалило запровадження е-квитка у Луцьку. Влада, замість вибачень за незручності – «зашилась».

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив член Луцького міського виконкому від ВО «Свобода» Михайло Щур.

Протягом року управління транспорту Луцької міської ради імітували свою роботу, як тільки могли, то спочатку «бідкались» на перевізників коли піднімалась тема підвищення вартості проїзду з 5 до 6 гривень.

Згодом оголосили «війну старим зупинка», бездумно демонтовували старі зупинки, а потім через численні нарікання лучан - знову відновлювали. Готували проєкти рішення на виконком, які досі не виконуються. До прикладу, зміна руху маршруту №210 «Рованці – Луцьк».

Окей, обіцяли впровадження «Картки лучанина», однак замість цього жителі обласного центру Волині отримали нові проблеми – «Е-квиток».

А на осінь, ці «успішні» чиновники Пустовіта, вирішили взятися за впровадження «е-квитка», мінімум інформації на старті реформи, як і на фініші ралізації транспортної реформи.

«Шокований тим, як стартував, а точніше знову відклався старт електронного квитка у м. Луцьку. Мало того, що в п'ятницю 8 листопада рішенням виконкому міськради відмінено штрафні санкції за порушення графіку перевізниками, то сьогодні, коли мав відбутись всезагальний страт електронного квитка читаю у ЗМІ: «Наразі валідатори встановили в тролейбусах та 7 маршрутках. Решту громадського транспорту обіцяють забезпечити обладнанням найближчим часом», - коментує Михайло Щур.
«Тривалий час рекламувався старт 11 листопада, а тут... «Можливо навіть на цьому тижні», «...найближчим часом»?!! Що ж це в «Луцьку все не по-людськи»? Зменшували кількість зупинок, то вивіски старих зняли, а нові вішали протягом декількох днів. Вирішили зробити електронний облік пасажиропотоку, то купили валідатори застарілої модифікації... Та й з електронним квитком не все гаразд!», - додає свободівець Михайло Щур.

Сьогодні, 11 листопада, пасажири громадського транспорту зіткнулись з проблемами, коли валідатори працюють з помилками, термінали не працюють і люди не можуть поповнити отриманих карток, не кажучи вже про їх купівлю. Вибачень від міської влади годі чекати, максимум Фейсбушні пости, які пенсіонери навряд чи прочитають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити