image
 |  5 9 Січня 2018 | 10:54

Чиновники Пустовіта шукають, хто вивозитиме з Луцька сміття

На збір, вивезення та захоронення сміття цьогоріч Луцьк планує витратити 1,2 мільйона гривень. Міська рада вже розпочала пошуки фірми, яка зможе надавати відповідні послуги.
Про це повідомляють Волинські Новини.
Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 січня, аукціон, на якому мають визначити переможця, своєю чергою, розпочнеться 22 січня.
Так, окрім збору, вивезення та захоронення сміття на полігоні твердих побутових відходів у селі Брище, йдеться про встановлення євроконтейнерів для збору сміття під час проведення масових заходів у місті.
Читайте також: Жителя одного зі «спальних» районів міста обурило те, що місцеві комунальники замість своїх прямих обов’язків займаються дешевим популізмом.
Також потенційний виконавець повинен бути забезпечений спеціалізованими автотранспортними засобами, обладнанням й працівниками відповідної кваліфікації.
Відзначимо, що останнім часом лучани постійно скаржаться на роботу комунальників, які несвоєчасно вивозять сміття з прибудинкових територій. Йшлося навіть про те, що міська рада готова припинити співпрацю з МЖК.
Окрім того, у зв’язку з новими правилами щодо вивозу сміття (відповідно до Закону України «Про відходи») Луцька міська рада до червня цього року планує придбати сміттєсортувальну лінію орієнтовною вартістю 6 мільйонів гривень, яку мають розмістити на станції перевантаження твердих побутових відходів.
Читайте також: «Свято наближається»: у Луцьку не вивозять сміття.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити