image
 |  5 17 Вересня 2021 | 14:13

Чиновниця Волинської ОДА, яка «погоріла» на хабарі, прийшла на роботу

Підозрювана у хабарництві чиновниця ОДА Наталія Остапкович вийшла на роботу. І це незважаючи на те, що управління транспорту, яке вона очолювала, та її посаду – ліквідували.

Журналісти 12 каналу застали Наталію Остапкович на її колишньому робочому місці, але коментарів від неї не отримали.

Нагадаємо, Наталія Остапкович відома своєю корупційною діяльністю і зловживанням службовим становищем. Її підозрюють в упередженому розірванні договорів на перевезення пасажирів, системному лобіюванні окремих перевізників. А 10 березня цього року посадовицю затримали «на гарячому» під час отримання хабаря. Слідчі прокуратури довели, що чиновниця вимагала від приватного підприємця 1 500 доларів за «позитивне вирішення питання», що стосувалось конкурсу на перевезення пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку затвердили уточнений перелік доріг, які ремонтуватимуть за рахунок субвенції

“На даний час вона відсторонена від займаної посади начальниці управління”, – каже представник обвинувачення Тарас Гуцуляк.

Відсторонена, але таки вийшла на роботу. А перед цим не з’явилася на три судові засідання, пояснивши, що хвора.

В цій справі усі підготовчі судові засідання вже закінчилися. Наступний розгляд справи, вже по суті, має відбутися вже з четвертої спроби 30 вересня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити