image
 |  0 24 Січня 2018 | 13:18

Член виконкому пояснив, чому не підтримав підвищення тарифів на утримання будинків

Член виконавчого комітету Луцької міськради свободівець Михайло Щур не підтримав зростання тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій, оскільки вважає такий підхід непрофесійним і антисоціальним відносно мешканців Луцька.
Про це він заявив у коментарі власкору «ВолиньUA».
Зазначимо, що сьогодні з другої спроби виконком Луцької міськради таки зумів затвердити підвищення комунальних тарифів. Під час розгляду даного питання з критикою такого підходу виступив Михайло Щур
«Особисто я не голосував за ріст тарифів на утримання будинків з кількох причин. Нам говорять про ріст мінімалки, але не надали жодну інформацію про те, який відсоток становить заробітна плата в структурі тарифів на утримання будинків. У місті багато нарікань на те, що значна частина послуг, які закладено у тариф, ЖЕКами не надається. То чому за таку послугу мають платити мешканці? Може її варто виключити з переліку послуг і це вплине на вартість утримання будинку, структури тарифу у бік його зменшення. Та й сам перелік послуг по утриманню будинків і прибудинкових територій формувався ще у 2010 році і з цього часу не змінювався. Підвищувати ціни – це найлегше, що можна зробити. І що робить правляча влада загалом. От тільки це абсолютно не показник ефективності і прирікає народ на злидні та зубожіння», - наголосив у коментарі Михайло Щур.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити