image
 |  2 16 Березня 2019 | 22:31

Чоловіки жаліються на жінок, що ті їх домагаються

На соціальній платформі Reddit підняли не надто популярну в суспільстві тему – сексуальні домагання з боку жінок, від яких страждають чоловіки, - інформують Новини Країни

На запитання 17-річного Джона Майєрса про те, чи користувачі соцмережі ставали жертвами сексуальних домагань, впродовж 22 годин відгукнулося кілька сотень чоловіків. Деякі доволі відверто розповіли про травматичний досвід.

“Коли я був інтерном у сфері IT, я працював з жінкою середнього віку, яка мене постійно домагалася. Коли я ладнав її комп’ютер, вона казала щось на кшталт “о, поки ти там…”. Вона домагалася мене на корпоративних заходах, через що я відчував дискомфорт. Я лише сміявся і намагався її уникати”, – розповідає один з чоловіків.

“Кілька років тому, коли я працював у здебільшого жіночому колективі, я на колінах ладнав дверну ручку. Одна з жінок проходила повз і сказала: “Ось тут і повинен бути чоловік”. Я нічого не сказав. Але я знав, якщо б на її місці був я, я б втратив роботу”, – зауважує інший.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити