image
 |  9 1 Жовтня 2020 | 10:31

Чоловіку речниці поліції Волині оголосили підозру

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури 41-річному жителю Луцька повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Слідство встановило, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля «Infiniti-QX50", на вулиці Потебні у Луцьку порушив Правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем "Volkswagen Passat B6".

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля "Volkswagen Passat B6" доправили у лікарню з травмами.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер маленький волинянин, якому за зібрані громадою кошти пересадили печінку

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити