image
 |  0 12 Серпня 2021 | 18:28

Чому на Волині відтерміновують ремонт дороги обласного значення?

Поточний ремонт дороги обласного значення Війниця – Локачі на відрізку 5,5 кілометрів, який мав розпочатися у червні цього року, затримується через скарги чотирьох фірм-учасників тендеру, які претендують на проведення робіт.

Про це Суспільному повідомив начальник відділу Служби автомобільних доріг Волині Руслан Пилипчук.

Із його слів, учасники тендеру затягують тендерну процедуру, звертаючись зі скаргами один на одного до Антимонопольного комітету. Останню скаргу подали 8 серпня.

"Дата розгляду сьогодні має бути призначена в антимонопольному комітеті, коли відбудеться розгляд цієї скарги. Враховуючи рішення комітету, буде допущено чи відхилено учасників, відбудеться аукціон та через 10 днів укладено договір", – говорить Руслан Пилипчук.

Мешканець селища Локачі Дмитро Гальчун каже, що поточний ремонт дороги, яка проходить селами Павловичі, Михайлівка та Крухиничі, в Службі автодоріг запланували провести до кінця цього року. Нині дорога перебуває у вкрай поганому стані.

"Там навіть неможливо розминутися машині з машиною. Яма на ямі", – додав волинянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред дня у чоловіка вкрали 40 000 гривень

Волиняни скаржаться на жахливий стан дороги: чому досі не розпочинають ремонт

Цією дорогою їздять легкові авто, громадський транспорт та багатотонні вантажівки, каже житель Локач Микола Свистун. Із його слів, дорога з Війниці до Луцька займає 25 хвилин, а з Локач до Війниці протяжністю шість кілометрів – 15 хвилин.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити