image
 |  9 27 Січня 2022 | 23:31

Чому волинському СБУ відмовили у будівництві житла?

Державна інспекція архітектури та містобудування (ДІАМ), після попередньої відмови, дала дозвіл на будівництво у селі Струмівка Луцького району багатоквартирних будинків для СБУ.

Про це йдеться на сайті Нерухомі.

Наразі будівництво активно продовжується у селі Струмівка Луцького району.

Зазначимо, що в грудні управління СБУ у Волинській області отримало дозвіл на будівництво двох 4-поверхових будинків (на 48 квартир кожний), що по вул. Подільська, 30.

Видача чергового дозволу передувала відмова у зв'язку з невідповідністю відомостей щодо поверховості у проєктній документації (генеральному плані та експертизі проєкта будівництва).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий луцький бізнесмен будуватиме ресторан замість будинку?

Нагадаємо, що до кінця 2024 року Управління Служби безпеки України у Волинській області має намір звести багатоквартирні будинки в селі Струмівка Луцького району.

Вартість будівництва оцінили у 110 828 380 гривень.

Проєкт розробила Студія архітектури і дизайну «Domum Group». Він передбачає будівництво двох 4-поверхових будинків, у яких нараховуватиметься по 48 квартир, влаштування під’їздів та пішохідних тротуарів, автостоянок, майданчика для дітей, майданчика для сміттєзбірників, майданчика для вигулу собак тощо.

Ділянка, на якій заплановане будівництво, міститься поза межами зони охорони пам’яток культурної спадщини та санітарно-охоронних обмежень.

Роботи хочуть завершити до 10 грудня 2024 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити