image
 |  2 14 Лютого 2020 | 21:14

Чотири волинських РАЦСи сьогодні працюють до півночі

У Нововолинську, Володимирі-Волинському, Ковелькому та Луцьку РАЦСах сьогодні одружуватимуть до опівночі.

Про це повідомляє «UA.Волинь».

Триває акція «Кохання поза часом» - розповіла Суспільному керівниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану Волині Антоніна Кратік.

Каже: в області таку акцію проводять втретє.

Олексій та Людмила вирішили одружитися після дев’яти років спільного життя. Нинішній день, кажуть Вариводи, обрали не випадково.

Наречена Людмила Варивода:

«Цього року День закоханих, ми вирішили зранечку, щоб ніхто не бачив, одружитися. Це було сьомого серпня, випадково познайомилися і з тих пір не розлучаємося. Це була таємниця, крім нас трьох не знає ніхто, ні рідні, ні подруги, ми маємо сказати їм потім».

Олена Лець реєструє молодят вісім років. Кожне весілля, каже, це нові емоції.

Проводить обряд шлюбу Олена Лець:

«Кожне весілля, це щось нове, нові обличчя, нові емоції. До кожного по іншому щось треба сказати. В минулому році було багато закоханих в цей день. І мені наречений сказав: знаєте чому я одружуюся в цей день? Щоб два рази в рік не вітати, і в день закоханих і на річницю. Отака була історія».

Сьогодні у Луцьку реєструватимуть шлюб 26 пар, розповіла начальниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану на Волині Антоніна Кратік. Для молодят, говорить, створили особливу атмосферу.

Начальниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану Антоніна Кратік:

«Відділи по-особливому облаштовані, є фотозони до цього свята. У цей день відділи працюємо з 8-ї до 24-ї години. У 2018 році було зареєстровано цього дня 97 пар і 22 пари в рамках шлюбу за добу. Цього року 75 подано заяв і 12 в рамках за добу».

За словами Антоніни Кратік, за минулорічною статистикою, реєструють шлюб більше пар, ніж розлучаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки пар візьмуть шлюб у День закоханих

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити