image
 |  0 4 Липня 2018 | 19:51

Цьогоріч відремонтують кільце на автомобільній дорозі Р15 «Ковель-Жовква»

Кільце на автомобільній дорозі Р15 Ковель-Жовква, поблизу виїзду з ковельської дороги на Устилуг цьогоріч ремонтуватимуть.
Про це ВолиньUA  стало відомо з сторінки голови ОДА у соціальній мережі Facebook.

Дорогу до кільця зробили, а от саме кільце мали відремонтувати за кошти польського кредиту. Однак, за словами очільника обласної Служби автодоріг Анатолія Посполітака, коштів наразі немає і не відомо, чи вони будуть. Тому нині обговорили можливість залучення інших грошей.

"Ми за рахунок коштів, які були передбачені на розбудову дороги Р 15 з Ковеля на Нововолинськ хочемо зробити це кільце. Олександр Ілліч тільки що потиснув руку, а це означає, що починаємо працювати", - розповів Анатолій Посполітак. 


Вартість ремонту кільця – 7-8 млн грн. За них відремонтують власне покриття, облаштують розмітку, а також впорядкують центральну клумбу.


"На цю розв’язку ми довго шукали і проекти, і оптимальне рішення. Начебто все виходить, як планувалося", - зауважив Олександр Савченко. 


Тендер планують оголосити вже на цьому тижні. Таким чином, є велика вірогідність, що роботи завершать до кінця поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріст сплати податків Волинської області склав плюс 24,6% до минулорічних показників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити