image
 |  4 9 Листопада 2020 | 18:37

COVID-19 «косить» ЗЕ-владу: захвоpіли Зеленський, Єpмак і тpи міністpи

Президент України Володимир Зеленський захворів на коронавірус. Тест показав позитивний результат. Крім нього, заразився і глава ОП Андрій Єрмак.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про це повідомляється в Telegram-каналі Офісу президента. Глава держави зазначив, що почувається добре й далі виконуватиме свої обов'язки в дистанційному режимі.

«На жаль, у президента України Володимира Зеленського позитивний тест на коронавірус. Глава держави почувається добре й далі виконуватиме свої обов'язки в дистанційному режимі на самоізоляції. У нього завжди будуть потрібні інструменти та обладнання для зв’язку», – йдеться в повідомленні.

Водночас хвороба підтвердилася у глави Офісу президента Андрія Єрмака. Він також працюватиме віддалено на самоізоляції.

Міністр фінансів Сергій Марченко захворів на коронавірус і перебуває на лікарняному. Про це повідомила народна депутатка від «Слуги народу» Ірина Верещук під час зустрічі з представниками «Авто Євро Сила». Захід транслювався у Facebook.

За словами Верещук, 9 листопада вона хотіла зустрітися з Марченком, щоб обговорити питання розмитнення імпортних автомобілів, проте міністр зміг розмовляти тільки телефоном.

«Ми звернулися до міністра фінансів. З'ясувалося, що він захворів на COVID-19 і сьогодні на лікарняному», – сказала Верещук.

Як повідомляв OBOZREVATEL, міністр охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України Роман Абрамовський захворів на коронавірус (COVID-19).

Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов захворів на COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хвороби членів ТВК завадили оголосити результати виборів до Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити