image
 |  104 10 Жовтня 2024 | 23:31

Дах районного суду за майже 1,5 мільйона відремонтує фірма депутата Волинської облради

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Волинській області замовило капітальний ремонт даху будівлі Турійського районного суду. Підряд без конкуренції отримало товариство з обмеженою відповідальністю «Аміла». Підприємство належить депутату Волинської облради Роману Микитюку. 

Про це пише Сила правди з посиланням на систему публічних закупівель «Prozorro».

В теруправлінні Державної судової адміністрації в області замовили капітальний ремонт даху Турійського районного суду в товариства «Аміла». Послуги підрядника коштуватимуть 1,45 мільйона гривень. Договір про це з фірмою підписали 25 вересня 2024-го. Угоду на ремонт покрівлі сторони уклали без проведення торгів.

Фірма зобов’язалася закінчити роботи до 31 жовтня 2024 року. Втім, сам договір на ремонт даху в системі публічних закупівель «Prozorro» не розмістили, тож обсяг робіт наразі невідомий. 

Одночасно із ремонтом теруправління Державної судової адміністрації в області замовило і технічний нагляд за 18,1 тисячі гривень. Також додатково замовили коригування проєктної документації за 5,5 тисячі гривень та авторський нагляд за 12,5 тисячі у товариства «Архітектурне бюро Спецпроект». Ця фірма зареєстрована у столиці, але її очолює волинянин Андрій Бідзіля – син відомого луцького архітектора Андроша Бідзілі.

ТОВ «Аміла», яке виконуватиме роботи з ремонту, належить депутату Волинської облради, ексмитнику Роману Микитюку. Підприємство працює з 1997 року та зареєстроване у Турійську. Основний вид його діяльності – будівництво доріг і автострад.

З 2015 року фірма отримала бюджетних замовлень майже на 275 мільйонів гривень, а зокрема 2024 року – на 2,38 мільйона гривень. Майже всі замовлення підприємства цього року – від Турійської селищної ради, а також комунальних та державних установ, які працюють у Турійську.

Читайте також: У Зеленського відмовляються закрити марафон ''Єдині новини''

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити