image
 |  7 20 Січня 2023 | 17:44

Данілов отримав повідомлення від Монастирського за лічені хвилини до трагедії

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов отримав останнє смс-повідомленні від Дениса Монастирського о 8:07 18 січня.

І буквально за лічені хвилини трапилася авіакатастрофа. Про це Данілов розповів в телемарафоні "Єдині новини" 19 січня, передає ВолиньUA.

Політик не уточнив, що саме було в повідомленні від голови Міністерства внутрішніх справ.

Він розповів, що в день трощі під Києвом президент Володимир Зеленський мав зібрати Ставку верховного головнокомандувача. Однак її перенесли через цю трагедію на наступний день.

У Ставці мали брати участь усі очільники обласних військових адміністрацій. Зокрема, Монастирський збирався вийти на зв'язок з учасниками засідання із Полтави.

"Президент вчора мав збирати Ставку верховного головнокомандувача, на 10:00. Зазвичай, ми це ніколи не афішуємо. Міністр внутрішніх справ мав вийти з Полтави о 10:00 на цю Ставку", – зазначив Данілов.

Секретар РНБО не відповів на запитання, чи могла Росія бути причетною до падіння вертольота із керівництвом МВС на борту. Також закликав дочекатися остаточних висновків розслідування і не поширювати припущення та загадки.

"Обов'язково з'ясуємо всі обставини. Відповідь ми обов'язково отримаємо, що трапилося тим ранком над Броварами і чому", – запевнив Данілов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити