image
 |  5 17 Січня 2023 | 16:16

Данілов: ворог спробує зробити "крайній ривок" на річницю вторгнення

Країна-агресорка Російська Федерація може спробувати здійснити "крайній ривок" на річницю повномасштабного вторгнення або в березні.

Україна щодня готується до можливого наступу. Про це сказав секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону, - пише ВолиньUA.

"Це може бути річниця. Для них ці дати є чомусь сакральними. Це може бути й у березні. Ми маємо готуватися до таких подій щодня і ми готуємося", – сказав секретар РНБО.
"Розуміємо, що вони спробують зробити так званий крайній ривок. Вони до цього готуються. Ми упевнені, що із цим пов'язані ті процеси, які на сьогодні відбуваються по зміні людей. Призначення Герасимова свідчить про те, що для них це останній дзвоник. Після того вже не буде на кого міняти, не буде на кого списувати ті поразки, яких вони обов'язково зазнають на нашій території. Вони до цього готуються, і ми маємо до цього готуватися", – сказав Данілов.

Президент України Володимир Зеленський щодня спілкується з іноземними колегами, обговорюючи зброю, яку вони можуть надати ЗСУ, сказав секретар РНБО.

"Перше питання, з якого починається розмова та якою закінчується, це зброя", – заявив Данілов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити