image
 |  0 31 Жовтня 2020 | 11:22

ДБР затримало одного з керівників ДФС на хабарі у $200 тисяч

Слідчі Державного бюро розслідувань із залученням власного спецназу затримали "на гарячому" керівника Головного управління протидії економічним правопорушенням Державної фіскальної служби під час одержання частини хабара в $100 000.

Про це інформують у пресслужбі ДБР.

За результатами оперативної розробки Головного оперативного управління Державного бюро розслідувань слідчими ДБР із залученням власного спецназу затримано "на гарячому" керівника Головного управління протидії економічним правопорушенням ДФС України під час одержання першої частини неправомірної вигоди в сумі 100 000 доларів США. 

За попередньою інформацією, посадовець вимагав від керівника одного з фармпідприємств 200 000 доларів США за повернення вилучених під час обшуку документів та закриття кримінального провадження. 

Наразі слідчими ДБР здійснюються невідкладні слідчі дії. 

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора. Оперативний супровід - Головне оперативне управління ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські правоохоронці провели 4 обшуки у контрабандистів: що виявили? (ФОТО)

За інформацією "УП", нардепка "Голосу" Олександра Устінова зазначила, що впіймали Романа Неговелова. За її словами, це "СБУшник, який все життя в економічній контррозвідці главка СБУ займався фармацевтичним бізнесом, вимагаючи з тих хабарі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплата суддів КС, кредит Суркіса, мільйони Порошенка: що відбулось у реєстрі декларацій, поки він був закритий

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити