image
 |  45 10 Лютого 2023 | 15:09

Де смачно поїсти у Тернополі? - заклади мережі Сім'я ресторанів Файного міста, вибір №1 у Тернополян та гостей міста*

Тернопіль – красиве місто, яке захоплює своєю архітектурою, парками, озером, зручною інфраструктурою та затишком. Особливого шарму Файному місту додають однойменні ресторани, які підкорюють своїм різномаїттям. Заклади в Тернополі СРФМ славляться своєю дружньою атмосферою, досконалим обслуговуванням і неймовірно смачними наїдками, які задовільнять будь-який вибір, та будь-який смак гостей.

Кращі ресторани Тернополя? Так, безумовно, вони з Сім’ї ресторанів Файного міста!

 Це не жарт, і не самовпевненість, це реальні десятки тисяч вдячних відгуків і дружніх фото наших гостей у закладах, це світлини з шедеврами наших шефів, і це ваша любов, яка підтримує і стимулює нас у ці нелегкі часи. А якщо конкретно, то Сім'я ресторанів Файного міста – це сучасні заклади, різного спрямування та гастрономічного стилю, один від одного вони відрізняються загальною концепцією та відтінком атмосфери, але також вони об’єднанні у досконалості смаку, обслуговування та прагненні ставати кращими щодня. Отже вибір зроблено, якщо ви шукаєте де смачно поїсти у Тернополі і відпочити душею, то це однозначно ресторани Файного Міста. А тепер детальніше про кожен заклад, щоб зрозуміти куди і під який настрій навідатись.

Ресторан Паб Файного міста. Перший паб Тернополя і однозначно найпопулярніший заклад останніх років десять, який безперебільшення започаткував культуру доступності смачної і цікавої їжі в Тернополі. Усі ці роки Файне місто тримає марку, і не віддає пальму першості. Страви гарних і щедрих розмірів, з добірних продуктів, буде смачно усім, хто обирає українську чи європейську кухні. Піца Файного в меню з’явилась відносно недавно, проте як і інші страви, стала одразу улюбленицею тернополян. Про пиво багато розповідати не буду, його у Пабі Файного багато, різноманітного, хмільного, найкращого місцевого, крафтового, заморського… Одним словом, ласкаво просимо і чекаємо!)

Клуб Файного міста, назва ідеально підкреслює стиль і наповнення закладу. Вільна і приємна атмосфера, сучасні та лаконічні страви і напої європейської кухні, зробили це місце осередком клубного життя Тернополя, дружніх посиденьок, сімейних зібрань та корпоративних зустрічей. В Клубі Файного завжди легко та привітно, тому варто заздалегідь подбати про бронювання столика, адже тут завжди людно.

Мексиканський бар Нонаме порадує усіх любителів гостренького та текіли. Якісний алкоголь та драйвова атмосфера – те що робить заклад унікальним. Мексику, а це друга неофіційна назва закладу, особливо полюбляють іноземці та гості міста, адже колорит тут неймовірний.

Азійський ресторан Young, став першим справжнім азіатським рестораном міста. Одразу заявив про себе високим рівнем страв, їх подачі, та вже роки славиться своєю досконалістю і смаком. Обравши Янг в центрі Тернополя, ви отримаєте легку вечірню атмосферу, завдяки цікавому дизайну, та чіткі і однозначні смаки азіатських страв та напоїв. Великий вибір суші, ролів, сети для компаній, чудові супи, десерти та коктейлі, все в одній гаммі та концепції. Чекаємо і наближаємо Перемогу разом, а відсвяткуємо її разом і гучно на вечірці в ресторані Young.

Пасаж Адлера 13, це ресторан-синонім слів “Справжній соковитий бургер”! Якщо шукаєте щось нереальне, а саме: духмяну булку, в поєднанні зі справжнім м’яском, пікантним соусом, хрумкою зеленню, м'яким та солодким томатом, картопелькою фрі чи бататом, це вже ваш особистий вибір, і з різними неймовірними гастрономічними ніштячками, то далеко не ходіть, центр міста Тернополя, навпроти знаменитого годинника і фонтанів. Бармени тут теж просто “Вав”, коктейлі на будь який смак!

Ресторан На Небі. Вишукано. Світло. Смачно. По-сучасному. По-українськи. На Небі уособлює все найкраще, що поєднує в собі сучасна українська кухня. Страви дуже вишукані, неймовірні смаки, підкреслить лаконічна і мінімалістична подача. Сімейний, затишний ресторан, подбав і про маленьких гурманів, розробивши якісне та корисне меню, а погратися можна в інтерактивній дитячій кімнаті. Тут все досконало і неймовірно, так як і панорама Файного міста, яка відкривається гостям закладу, з висоти 6-го поверху!

Заклад здорового харчування Cafe Mone, представляє для смакування гостей страви високої кухні, з користю для здоров’я. Однозначно, відкриття кафе Моне, це великий плюс для Тернополя, в якому дуже розвинена культура здорового способу життя, відвідування тренажерних залів, та популяризація здорового харчування. Інгредієнти для страв виключно органічного походження, в ресторані завжди людно і відгуки про ресторан дуже надихаючі.

В тернополян є чудова традиція! Не готувати вдома, а замовляти їжу з доставкою у Сім’ї ресторанів Файного міста і це доконаний факт. Якість продуктів та ціна зробили цю опцію дуже популярною. Тому ресторани Файного міста, є безумовними лідерами в сфері доставки страв додму чи на святкування. Замовити їжу додому чи на офіс ви можете з усіх закладів, за одним телефоном чи в додатку, і отримаєте страви з будь-якого закладу в одному замовленні . Замовити їжу можна у будь-який куточок міста та на околиці, лише одна примітка, розрахунок готівковий.

Завітайте на сайт fainemisto.com чи скачайте додаток, або телефонуйте за телефоном 068-055-77-11 і гайда смакувати файні страви Сім’ї ресторанів Файного міста!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити