image
 |  5 26 Січня 2023 | 19:43

Дефіцит потужності після ракетної атаки росіян значний

Під час сьогоднішньої, уже 13-ї, ракетної атаки ворога на енергосистему України є влучання і пошкодження у трьох регіонах, на одному з енергооб’єктів основне високовольтне обладнання знищено.

Дефіцит потужності значний, але зараз поступово повертаються планові графіки відключень світла, повідомили в НЕК "Укренерго".

"Сьогодні, 26 січня, вночі та зранку ворог знову завдав удару ракетами та дронами по енергетичній інфраструктурі України. Це вже 13 ракетний удар та 15 атака дронів по енергосистемі України. Є влучання та пошкодження обладнання у південному, центральному, південно-західному регіонах. У Дніпровському регіоні на одному з енергооб’єктів основне високовольтне обладнання знищено", - повідомили в Укренерго.

За даними компанії, проблеми з енергоживленням, спричинені обстрілами, є на півдні, у тому числі й в Одеській області.

"По всій Україні під час атаки були запроваджені аварійні відключення. Зараз поступово повертаються планові графіки обмежень. Дефіцит в системі значний. До всіх областей доведені ліміти споживання", - наголосили в Укренерго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Києвом було близько 20 ракет: усі знищені

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити