image
 |  0 4 Лютого 2020 | 14:37

Депутат Луцької міськради просить забезпечити якісне освітлення головної автостанції міста

Проблема неякісного освітлення луцької автостанції №1 триває вже роками і потребує негайного вирішення, адже це - питання безпеки пасажирів та статусу обласного центру Волині.

Відповідне звернення депутат Луцької міськради, голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік скерував першому заступнику міського голови Луцька Григорію Недопаду.

Обранець громади зазначає, що Луцька автостанція №1 - місце, де відбувається перше знайомство багатьох людей з Луцьком.

"Незважаючи на те, що зазначений об'єкт має стратегічне транспортне значення для обласного центру, рівень розвитку сервісу та інфраструктури на ньому не відповідає статусу міста. В темну пору доби усі без винятку ліхтарні стовпи, які розташовані по периметру території автостанції, не увімкнені. Освітлення автостанції забезпечують лише кілька прожекторів та тьмяні ліхтарі, розміщені на платформах. Решта площі поглинута темрявою. Крім непривабливого зовнішнього вигляду головних транспортних воріт Луцька, це створює додаткові ризики для безпеки пасажирів", - констатує Микола Федік.

Читайте також: Трагедія Крут сталася, бо більшість українців жили за принципом «а какая разніца», - депутат Луцької міськради

"Хочу відзначити: ця проблема триває вже не один рік. Але керівництво ПрАТ "Волинське обласне підприємство автобусних станцій" так і не спромоглося її вирішити. І поки що не видно жодних ознак того, що воно планує щось робити. У зв'язку з цим я направив звернення до керівництва міста, в якому прошу розглянути проблему по суті та забезпечити якісне освітлення Луцької АС-1, у тому числі сучасними ЛЕД-лампами. Адже це питання не лише комфорту, а й статусу міста та безпеки людей. Сподіваюся, ця проблема буде вирішена і автостанція Луцька буде освітлена належним чином. Бо як можна вести мову про запуск Інтерсіті до Луцька чи, тим більше, відкриття власного аеропорту, якщо влада різних рівнів не може навіть розібратися з освітленням головної автостанції обласного центру?" - наголошує депутат Луцької міськради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити