image
 |  31 18 Вересня 2023 | 16:53

Депутат міськради на Волині виїхав за кордон та не повернувся

Директор комунального підприємства «Володимиртепло» Сергій Коба, якого понад 6 років тому вигнали з партії ВО «Свобода», а нині він діючий депутат від «Сила і честь» поїхав у відрядження в Литву та не повернувся.

Про це пише «ВолодимирМедіа».

Це не перший вояж Сергія Коби у закордонні країни під час війни. Перед тим він з дозволу мера Володимира Ігоря Пальонки відпочивав у Греції. Як виявилося, в якості «волонтера» та водія. І коли перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук повернувся до Володимира із «величезним набутим досвідом від партнерів-литовців», Сергій Коба залишився за кордоном.

Натомість Сергій Анатолійович дистанційно подав заяву на звільнення із займаної посади. Друге, що він зробив, – це подав заяву у правоохоронні органи про злочинні діяння, фігурантами яких виступає місцева так звана чиновницька «еліта» на чолі з міським головою Ігорем Пальонкою. Аргументував своє повідомлення тим, що усі незаконні оборудки з бюджетними коштами через рахунки очолюваного ним теплоенерго проходили під тиском влади. Місцевої чи державної в особі нардепа Ігоря Гузя, надіємося, розберуться силовики.

При цьому Сергій Коба в обмін на інформацію та співпрацю зі слідством просить не екстрадувати його до України. Усі пояснення, факти, докази та документи надаватиме у дистанційній формі. 

До слова, Сергій Коба також є депутатом Володимирської міської ради від партії «Сила і честь», проте заяву про складання депутатських повноважень він не написав. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Луцької районної ради пробив дно цинізму, покриваючи мера Ківерець

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити