image
 |  16 23 Лютого 2022 | 18:04

Депутат просить вивчити питання зовнішнього озвучення громадського транспорту у Луцьку

Депутат Луцької міськради від фракції ВО "Свобода" Володимир Пшибельський звернувся з запитом до міського голови щодо вивчення питання встановлення системи зовнішнього озвучення зупинок та номеру маршруту громадського транспорту.

Про це йшла мова на сесії міської ради.

До депутата Луцької міської ради неодноразово звертались люди з вадами зору з приводу особливостей користування громадським транспортом.

"Озвучення зупинок громадського транспорту як всередині транспортного засобу, так і ззовні особливо необхідне для такої категорії людей, адже це створює комфортніші умови для пересування містом. Система зовнішнього озвучення зупинок може полегшити незрячим людям користування громадським транспортом, а не перепитувати пасажирів на зупинках чи в маршрутках, який тролейбус чи автобус під'їхав, або яка це зупинка", - зазначив Володимир Пшибельський.

У зв'язку з цим депутат просить вивчити питання щодо можливості встановлення обладнання системи зовнішнього озвучення зупинок та номеру маршруту громадського транспорту у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада просить ввести санкції проти нардепів та посадовців, які втекли з України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити