image
 |  0 18 Лютого 2019 | 16:23

Депутат від Гриценка ностальгує по часах Януковича і називає агресію Росії громадянською війною

Володимир Красуля від партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція» з Турійської райради висловив думку про те, що в Україні триває громадянська війна, а у 2012 році панував мир і релігійна злагода.

Про це він написав у своїй сторінці у facebook.

Депутат виклав фото прапора, яке було зроблене через декілька днів після реєстрації ГО "Волинські патріоти".

«В недалекому 2012 році, протоіереєм о. Віталієм (Дудою) відбувся чин освячення прапора. Не знали тоді хлопці - патріоти, які стоять на фото що комусь через 2 роки їхня країна буде обпалена гібридною (незрозумілою) війною, родини в Донецьку і Луганську перестануть спілкуватись, українці Криму не схочуть бути українцями, українець українцеві стане ворогом. Не знали що їхніх свящннників почнуть з храмів виганяти, обзиваючи безпідставно московськими шпигунами. Сумно. Сумно ще те що, ворогам нашого народу стало цього мало. Тепер вони хочуть щоб ворогами стали між собою хлопці, як стоять на спільній милитві, сусід сусіду, батько сину. Роз'яснюють з телевізора що в нас не той батюшка, не так написно, не так хрестимось, не туди ходимо... . А ще в 12- му все ж було добре. І церков усім вистачало і ходив хто куди хотів... . Була релігія окремо від держави (конституція України)», - висловив свою думку обранець громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині депутат від Гриценка поширює інформацію, як уберегти храми МП від «захоплення» ПЦУ

Зазначимо, що політик партії Гриценка на Волині є активним пропагандистом ідей «руского міра» та поборником Московської церкви і постійно розміщує дописи, які прославляють СРСР та Червону Армію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити