image
 |  4 13 Лютого 2019 | 16:57

На Волині депутат від Гриценка поширює інформацію, як уберегти храми МП від «захоплення» ПЦУ

Депутат Турійської районної ради від політичної сили «Громадянська позиція» кандидата у президенти Анатолія Гриценка Володимир Красуля виявився палким шанувальником Московської церкви в Україні.

Так, депутат у Фейсбуці активно розповідає про те, як уберегти церковні храми УПЦ (МП) від «захоплення» ПЦУ та пропагує російське православ’я.

Зокрема у себе на сторінці Володимир Красуля розмістив допис від спільноти «Монастирскій вєстнік Украіни», в якому закликає громаду «не приймайти участь у злочинних шахрайських діях по руйнуванню держави та захопленню чужого майна». Сторінка депутата стала майданчиком пропаганди російської церкви, позиції митрополита Онуфрія та московських попів.

Читайте також: Гриценко повінчався у церкві Московського патріархату

Депутат Турійської райради від політичної сили Анатолія Гриценка Володимир Красуля агітує людей не брати участь у переході до ПЦУ та закликає бути покірними УПЦ (МП).

Те, що «волинський патріот» Володимир Красуля є палкий шанувальник «руского міра», зрозуміло з дописів у соціальній мережі Фейсбук. Депутат також брав участь у ході Московської церкви у Києві, організованій улітку минулого року.

Читайте також: Довірена особа Гриценка на Волині – брат скандального «регіонала», який на Майдані закликав в Україну Путіна

Крім того, Володимир Красуля поширює дописи групи «Полк Побєди», яка продукує російські міфи про Другу світову війну та активно підтримує радянсько-московську інтерпретацію історії. Завданням цієї групи також проголошується боротьба з усіма, хто дозволяє дивитися на історію Другої світової поза комуністичним світоглядом.

Зазначимо, що таке публічне позиціонування Володимира Красулі наближає його до ідеології Комуністичної партії та Партії регіонів і їх ідейних нащадків, відображає позицію російської влади на сучасні події в Україні. Проте це не заважає депутату бути у команді Анатолія Гриценка.

 

Володимир Красуля разом з своїм очільником "Громадської позиції" Анатолієм Гриценком.

Читайте також: Чесних менше: через «регіонала» Смітюха головний партієць Гриценка на Волині покидає політику

Спільнота у соціальній мережі Фейсбук, яку активно пропагує у себе на сторінці депутат Турійської районної ради Володимир Красуля.

Вочевидь, героями для ГО «Волинські патріоти» Красулі є Ватутін, Ковпак...

Також депутат від Гриценка демонструє свою прихильність до  колишніх представників «Партії регіонів», теперішнього «Опозиційного блоку»...

 

Коментарі користувачів ФБ, але Володимира Красулю вони, схоже, зовсім не бентежать...

Читайте також:  Анатолій Гриценко, замість Майдану, всі свята відпочивав за кордоном разом з родиною, в той час коли його колеги цілодобово жили на Майдані.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити