image
 |  36 9 Серпня 2023 | 12:58

Депутат вимагає від правоохоронних органів перевірити законність продажу Звірівського лісового господарства

Скерував депутатське звернення на ім'я прокурора Волинської області, керівнику БЕБ та голові Антимонопольного комітету з вимогою провести перевірку щодо дотримання норм чинного законодавства під час підготовки та проведення аукціону з продажу державного підприємства «Лісомисливське господарство Звірівське» та при підписанні угоди про продаж за результатами аукціону.

Про це написав на сторінці у facebook очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Днями у волинських ЗМІ вийшла низка публікацій, з яких вбачається, що аукціон міг бути формальністю, заздалегідь спланованим прикриттям для наступної приватизації об'єкту зацікавленими особами. Тому інформація, яка вийшла у медіа, заслуговує на особливу увагу.

Сподіваюся, наші правоохоронні органи відреагують належним чином та проведуть неупереджене розслідування з цього приводу. І, якщо дійсно будуть виявлені порушення, притягнуть винних осіб до відповідальності. Окрема подяка волинським журналістам за те, що підняли таке важливе питання. Якби не вони, можливо цей сумнівний аукціон так і не став би відомий широкій громадськості.

Переконаний: в Україні не повинно бути особливих каст недоторканих, привілейованих посадовців, які стоять вище закону і можуть робити, що завгодно. Це питання національної безпеки і соціальної справедливості. Це питання нашої перемоги і морального обов'язку перед нашими Героями, які ведуть боротьбу з російськими загарбниками, в той час як хтось наживається в тилу. З корупційною анархією і корупційними схемами в Україні має бути покінчено, - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особливості продажу Звірівського мисливського господарства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити