image
 |  18 7 Листопада 2019 | 13:21

Депутат Волиньради підозрює чиновників ОДА у підробці документів

Депутат Волинської обласної ради, голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією Анатолій Вітів (фракція ВО "Свобода") звернувся до поліції та прокуратури щодо ймовірної підробки протоколу чиновниками Волинської ОДА.

Про це інформує депутат Волиньради на сторінці у facebook. 

"Враховуючи суспільний резонанс, звернення депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів сьогодні звернувся до начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Шпиги П.П. та т.в.о. прокурора Волинської області Цюприка І.В. стосовно можливої підробки протоколу засідання регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів Волинської області від 29 жовтня 2019 р. Також звернувся до т.в.о. голови Волинської обласної державної адміністрації Киричука О.О. з проханням надати копію протоколу, список членів робочої групи, які брали участь в засіданні 29 жовтня, та список присутніх і запрошених на це засідання", - зазначив депутат.

Читайте також: Усі навколишні ОТГ хочуть приєднати до Луцька: повний СПИСОК «примусових» об'єднань на Волині

"Як стверджує експерт з питань децентралізації та юридичних питань у Асоціація міст України, професор кафедри політології та державного управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Валентин Малиновський, регіональна робоча група не приймала рішення відображеного в протоколі, а підтримала прпозицію про те, що Мар’янівська ОТГ й надалі має існувати як окрема територіальна громада", - йдеться у зверненні. 

В разі виявлення фактів порушення чинного законодавства, депутат просить вжити заходів щодо відновлення законних прав та інтересів громадян і територіальних громад, а винних осіб притягнути до відповідальності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити