image
 |  4 11 Березня 2020 | 15:37

Депутат Волиньради розкритикував Стратегію розвитку Волинської області на період до 2027 року

Члени постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства на сьогоднішньому засіданні розглянули низку сесійних проєктів рішень. Так, депутати рекомендували сесії підтримати проєкт рішення обласної ради «Про Стратегію розвитку Волинської області на період до 2027 року».

Про це інформує Волинська обласна рада.

У ході розгляду цього питання депутат Віктор Козак поцікавився у заступника директора департаменту економіки та європейської інтеграції ОДА Вероніки Бальбузи чи враховано у цьому документі пропозиції районів.

Вона розповіла, що Стратегію готували дуже ретельно та узгоджували із депутатами усіх рівнів, а також із керівництвом на місцях.

Голова профільної комісії Юрій Цейко (ВО "Свобода") певною мірою розкритикував документ.

Вероніка Бальбуза погодилась, що в основі документу лежить аналіз соціально-економічного розвитку Волині, який базується на статистичних даних. Разом з тим, вона запевнила депутатів, що усі намічені цілі та пріоритети розвитку області будуть реалізовані за посередництвом детального плану заходів з реалізації Стратегії.

Читайте також: Не ліквідовувати книгарню, а подумати, яким чином поліпшити її роботу, – депутат Волиньради про «Освіту»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити