image
 |  2 12 Червня 2020 | 08:49

Депутат Волиньради вибачився за «аферистку» не лише перед ОДА

Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер вибачився перед застпницею голови Волинської ОДА Тетяною Щербак за образливі висловлювання, але не тільки перед нею.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"10 червня 2020-го року на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства я озвучив в адресу заступниці голови обласної державної адміністрації Тетяни Василівни Щербак образливі висловлювання, а саме «неадекватна людина, аферистка».

Хочу публічно вибачитись перед нею як людиною та жінкою. Шкодую, що дав волю своїм емоціям і почуттям та висловив свої судження в образливій формі", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА образились за «аферистку» і вимагають від депутата публічних вибачень

Разом із тим, Володимир Кучер вважає, що за час своєї діяльності на посаді заступниці голови Волинської ОДА Тетяна Щербак неодноразово озвучувала недостовірну інформацію, подавши цілий список таких випадків.

"Крім вибачень шановній Тетяні Василівні Щербак хочу також попросити вибачення в усіх Волинян. Шкодую, що як депутат Волинської обласної ради не доклав достатньо зусиль для зупинення політики, на мою думку вбивчого коронавірусного карантину центральних та місцевих органів виконавчої влади. Тільки вороги або залякані можуть через надуману і надміру перебільшену небезпеку зупинити підприємства, транспорт, заставляти людей сидіти дома і виходити тільки в масках які не тільки не захищають але й створюють оманливе відчуття безпеки", - додав у дописі Володимир Кучер.

«ВолиньUA» нагадує, що Володимир Кучер уже не вперше потрапляє у скандальні ситуації через свої висловлювання та заяви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вберегтися від коронавірусу допоможуть гігієнічні прокладки, – депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити