image
 |  4 11 Червня 2020 | 20:58

У Волинській ОДА образились за «аферистку» і вимагають від депутата публічних вибачень

Волинська обласна державна адміністрація вимагає негайного публічного вибачення від депутата обласної ради Володимира Кучера за образливі висловлювання на адресу заступниці голови ОДА Тетяни Щербак.

Про це зокрема йдеться на офіційному сайті Волинської ОДА.

«Зокрема Кучер В.Г. 10 червня 2020-го року на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства озвучив в адресу заступниці голови обласної державної адміністрації Тетяни Василівни Щербак образливі висловлювання, а саме «неадекватна людина, аферистка».

Вважаємо, що депутат своїми діями відкрито принизив честь, гідність та ділову репутацію посадової особи обласної державної адміністрації. Також такі висловлювання не відповідають Загальним правилам етичної поведінки посадових осіб місцевого самоврядування», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступниця голови Волинської ОДА продемонструвала кричущу управлінську некомпетентність

Як зазначають у Волинській ОДА, Конституція України визначає, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю (стаття 3), та встановлює обов’язок кожного неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей (стаття 68). 

"Враховуючи викладене вимагаємо негайного публічного вибачення від депутата обласної ради Кучера В.Г. шляхом його розміщення на офіційному сайті обласної ради та засобах масової інформації.

Відповідний лист також надісланий на адресу Волинської обласної ради", - інформують у Волинській ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА уже роздають землі, до яких адміністрація не має жодного стосунку (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандального директора департаменту Волинської ОДА звільнили з роботи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити