image
 |  4 30 Червня 2021 | 14:56

Депутат Волиньради вимагає переглянути бюджет Горохова задля функціонування садочків у літній період

Сьогодні, 30 червня, як депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода», взяла участь в засіданні сесії Горохівської міської ради. Найбільш резонансним і болючим питанням сьогодні є рішення міської влади про закриття дитячих садочків в місті Горохів, про яке я писала вчора.

Про це повідомила депутат Волинської облради від ВО "Свобода" Валентина Магурчак.

"Виявляється, ще на минулому тижні бюджетна комісія Горохівської міської ради дала доручення виконавчому апарату ради провести опитування усіх батьків ЗДО «Сонечко» і «Казка» щодо відвідування їх дітей дошкільних закладів в літні місяці червня-липня. Дивно те, що робота в цьому напрямку проведена не була.

Окрім цього, гостро стояла фінансова сторона даного питання. Та, на мою думку, міська влада повинна переглянути бюджет, премії, інші видатки задля роботи хоча б кількох чергових груп дитячих садочків в літні місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська митниця продає авто через аукціон (ФОТО)

В результаті обговорень, за словами міського голови, завтра разом з начальником управління освіти та керуючим фінвідділом:

❗️прорахують ціну питання відкриття чергової (чергових) груп;

❗️будуть опитані батьки, бажаючі водити дітей до садочків;

❗️буде проговорено з вихователями та помічниками вихователів, котрі згодяться вийти зі своїх відпусток;

❗️до наступної сесії 10 липня це питання повинно бути вирішено", - зазначила депутатка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити