image
 |  2 20 Грудня 2019 | 13:51

Депутата Волиньради помітили в столичному ресторані на дні народженні Луценка

Ексзаступник Голови Держлісагентства, депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар був помічений на святкуванні 55-річчя Юрій Луценко.

Про це інформують «Схемами».

Ексгенпрокурор винайняв італійський ресторан Vino e Cucina у центрі столиці, який повністю закрили для нього від інших відвідувачів (чого цей заклад, як нам там сказали, зазвичай не робить).

Прийшов привітати VIP-іменинника ексзаступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Про тісні та дружні відносини Бондаря з Луценком відомо ще з часів «Помаранчевої революції». Про це і не приховував сам Налькович.

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Бондар заявив про складання повноважень голови фракції "Солідарність". Замість БПП «Солідарність» оголошено про утворення групи «Патріоти Волині». 

До слова, ресторан належить Михайлу Бейліну, столичному бізнесмену, в минулому - раднику глави АП Бориса Ложкіна, нині – фігуранту кримінальної справи НАБУ/САП (Бейліна підозрюють в причетності до корупційної схеми на Укрзалізниці, якою було нанесено збитків на 20 мільйонів гривень).

Читайте також: Луценко відгуляв 55-річчя з прокурорами і в ресторані фігуранта справи, – Схеми

Серед тих, хто прийшов привітати з іменинами Юрія Луценка:

- донедавна прокурор Києва Роман Говда,

- екскерівник Генінспекції Генпрокуратури Володимир Уваров,

- колишній начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях ГПУ В‘ячеслав Свірець,

Читайте також: «Прихватизували» разом із людьми: «вчорашні» лісівники вже керують приватними мисливськими фірмами

- ексначальник департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення Генпрокуратури Костянтин Моргун,

- колишній начальник департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах ГПУ Сергій Тимченко.

- Валерій Романов, який до вересня цього року очолював прокуратуру Запорізької області, а в листопаді отримав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити