image
 |  2 24 Квітня 2020 | 08:16

Депутат Волинської облради запропонував алгоритм відновлення роботи ринків

Відновлення діяльності ринків можна розпочати з формування черговості роботи підприємців у визначені дні.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» заявив депутат Волинської облради, заявив депутат Волинської облради, голова постійної депутатської комісії ради промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Юрій Цейко (фракція ВО «Свобода»).

Юрій Цейко відзначив, що особливо складно в умовах карантину виживати малим підприємцям. І запропонував в майбутньому запровадити поетапне відновлення діяльності ринків з врахуванням підвищених ризиків епідеміологічного характеру.

«Є різні варіанти відновлення роботи ринків. Для того, щоб там уникнути скупчення людей можна дозволити працювати у визначені дні лише власникам парних або непарних номерів контейнерів. Можна наперед визначити черговість виходу на роботу тих чи інших підприємців у конкретні дні тижня. Тоді у одній торговій лінії щодня працюватиме лише обмежена кількість осіб. Це зменшить ризики підхопити коронавірус і дозволить покращити матеріальне становище людей, яким потрібно на щось жити».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський підприємець розповів, як держава мала б підтримати бізнес в умовах пандемії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити