image
 |  2 27 Лютого 2019 | 18:07

Депутата Покровського звинувачують в поширенні грального бізнесу у Луцьку

Депутата від БПП Андрія Покровського звинувачують у засиллі грального бізнесу в Луцьку.

Інформацію про це озвучив під час сесії Луцької міськради Ігор Поліщук.

Під час обговорення питання про роботу гральних закладів у місті депутат міської ради Андрій Покровський зазначив, що кілька днів тому журналісти "Аверсу" розповсюдили інформацію що нібито він має відношення до поширення грального бізнесу у Луцьку. За його словами, така інформація не відповідає дійсності.

Водночас депутат Ігор Поліщук заявив, що Андрій Покровський має відношення до компанії, яка має гральні заклади у місті Луцьк. Також, за його словами, Андрій Покровський є засновником громадської організації "Союз діячів індустрії розваг" з просування грального бізнесу.

"Через ваші гральні заклади руйнуються долі людей, сім'ї. Це ваша відповідальність за поширення цього ганебного явища", - сказав Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькій міськраді заговорили про недоцільність функціонування «АвтоПаркСервіс»

Його колега Олександр Кравченко також повідомив, що Андрій Покровський був співвласником компанії "Альфа К", яка до 2009 року займалася гральним бізнесом.

Водночас секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт додав, що ефективно боротися з гральним бізнесом неможливо без законодавчого регулювання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити