image
 |  2 27 Лютого 2019 | 17:22

У Луцькій міськраді заговорили про недоцільність функціонування «АвтоПаркСервіс»

Депутати Луцької міськради порушили питання недоцільності функціонування комунального підприємства "АвтоПаркСервіс".

Про це йшла мова під час сесії Луцької міськради.

Депутатів обурив той факт, що комунальне підприємство не приносить жодних прибутків, хоча на його діяльність виділяють гроші з міського бюджету.

"10 років функціонує комунальне підприємство "АвтоПаркСервіс", а ніякої користі від його існування немає. Воно навіть не може заробити. Треба завести приватний бізнес, і хай він працює. А міська рада має створити усі умови для цього. Не буде користі з діяльності "АвтоПаркСервіс", - заявив депутат Павло Данильчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада вимагає імпічменту Порошенка

Депутат від ВО "Свобода" Микола Федік додав, що підприємство могло б наповнювати міську казну, але цьому заважає ряд факторів.

"Ми постійно відстаємо у розвитку. Приватний бізнес має парковку в історичній частині Луцька, але вона не функцінує. Там встановили старі паркомати, а тепер хочуть віддати їх нам за великі гроші. В Луцьку є багато місць для комунальних парковок, але підприємство працює мляво і постійно відстає від потреб ринку".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити