image
 |  4 23 Грудня 2019 | 18:32

Депутати від «Слуги народу» кажуть, що «проклинають той день, коли пішли в команду Зеленського», – Поярков

Деякі депутати з партії “Слуга народу” в неформальній обстановці кажуть, що вони вже давно пошкодували про свій вибір увійти в команду президента Володимира Зеленського.

Про це у своєму відеоблозі заявив художник та активіст Сергій Поярков, – пише інтернет-ресурс "Думка".

Він зазначив, що багатьом депутатам від партії влади заборонили ходити на ефіри або взагалі давати інтерв’ю, оскільки своїми висловлюваннями вони псують імідж влади.

Однак тим, кому дозволяють давати інтерв’ю, в неформальній обстановці після зйомок кажуть, що вони “прокляли той день”, коли вирішили увійти в команду Зеленського, оскільки нічого доброго зробити з тим “сміттям”, яке ввели до Верховної Ради, практично неможливо.

Крім того, за словами Пояркова, він з’ясував, що керівництво країни платить деяким “слугам” по 5 тисяч доларів на місяць, щоб вони не робили ніяких дій, не давали ніяких інтерв’ю, а тільки “правильно” голосували.

Також депутати партії “Слуга народу” заявили, що президент Володимир Зеленський оточив себе людьми, які дають йому виключно ту інформацію, яку він хоче чути і більше доступу до глави держави не має ніхто. 

Депутати заявляють, що вони втратили будь-який вплив на процеси в країні, оскільки все вирішується оточенням президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс Президента планує закинути на Волинь цілий «десант» заїжджих заступників голови ОДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити