image
 |  9 23 Грудня 2019 | 16:54

Офіс Президента планує закинути на Волинь цілий «десант» заїжджих заступників голови ОДА

Як стало відомо «ВолиньUA» з поінформованих джерел, для роботи на керівних посадах у виконавчих органах влади на Волині у команді Зеленського планують «виділити» заїжджих посадовців.

Як інформують джерела, йдеться насамперед про посади заступників голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, який сам не є волинянином і проти призначення якого свого часу виступило понад дві третини депутатського складу Волинської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська облрада – проти призначення на посаду голови ОДА «варяга з Донбасу»

Як відомо, Офіс Президента Володимира Зеленського таку позицію волинського парламенту проігнорував, а тепер, за інформацією джерел, на Банковій дали вказівку готувати на Волинь ще й заїжджих заступників голови ОДА.

"Не місцевими заступниками будуть усі, крім, може, одного. Але й той буде не цивільним управлінцем, а представником силових структур, як і сам Погуляйко", – пояснило джерело, яке побажало залишитися не названим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Погуляйко призначений головою Волинської ОДА

Окрім того, можливе призначення не волинян на посади керівників окремих структурних підрозділів ОДА. Іншими словами, «Слуги народу» планують закинути на Волинь цілий «десант» заїжджих посадовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Вітів: Невже з-поміж мільйона волинян не знайшли гідних кандидатур на посаду голови ОДА?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити