image
 |  2 24 Квітня 2021 | 15:18

Луцька «Свобода» пропонує розробити Програму розвитку районів приватної забудови та сіл

Територія приватної забудови та приєднані до Луцька села не мають бути обділені увагою міської влади. Проблеми мешканців, які живуть у зоні малоповерхової забудови, краще вирішувати комплексно. Це питання було провідною темою обговорення на засіданні Луцького міського комітету ВО "Свобода".

Написав на сторінці у facebook очільник Луцької "Свободи" Микола Федік.

"Переконані, що така Програма здатна суттєво поліпшити інфраструктуру і актуалізувати проблеми мешканців цих територій на загальноміському рівні.

На нашу думку, Програма мала б акумулювати кошти бюджету та спрямувати їх на вирішення конкретних проблем: ремонт вулиць, прокладання чи заміну інженерних мереж, освітлення, спорудження дитячих майданчиків та інших об'єктів соціальної інфраструктури. З її допомогою вдалося б значно скоротити прірву у благоустрої між територіями багатоповерхової і приватної забудов. Поступово нівелювати значну різницю в якості життя між містом і приєднаними селами.

Ця Програма має діяти в інтересах усіх жителів великої Луцької громади і бути тривалою у часі", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькій міській раді – кадрові зміни

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити