image
 |  9 26 Березня 2023 | 11:58

Депутати Волиньради передали автомобіль швидкої допомоги на потреби ЗСУ (ФОТО)

Голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Анатолій Вітів спільно з керівником ГО "Волинський край" Олександром Самосиком та Миколою Федіком доставив та передав бійцям військової частини автомобіль швидкої допомоги. Таке рішення було ухвалене депутатами Волиньради на крайній сесії.

Про це повідомив на сторінці у Фейсбук депутат Анатолій Вітів.

"Черговий автомобіль для ЗСУ.

Спільно з Миколою Федіком та Олександром Самосиком (ГО "Волинський край") доставили та передали автомобіль швидкої допомоги для потреб артилерійського дивізіону заступнику керівника артилерійського дивізіону, капітану ЗСУ лучанину Олександру Скибі. Олександр з самого початку російсько-української війни у 2014 році бере участь у відсічі московської навали. Артилерія - важлива складова сучасної армії. Українські артилеристи наносять дошкульні удари по російських загарбниках і перемелюють військову машину агресора. 

Цей автомобіль допоможе зберегти життя наших бійців. Дякуємо за ухвалене рішення надати транспортний засіб військовій частині голові Волинської обласної ради Григорію Недопаду та усім депутатам Волинської обласної ради. Висловлюємо вдячність за допомогу у відправці авто директору комунального закладу "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", Володимиру Шмалю, заступнику директора Івану Пікуну. Луцькій міській організації ВО "Свобода" Волинь та Об'єднання українок "Яворина" Волинь (Руслані Вознюк) дякуємо за наповнення авто гуманітарним вантажем, маскувальними сітками, засобами гігієни, продуктами та комплектами шин", - написав Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити