image
 |  13 12 Листопада 2019 | 22:43

Депутати Волиньради показали найдієвіший аргумент на користь створення Поліського повіту (ФОТО)

Сумлінна праця колективу Камінь-Каширського ВПУ – чи не найліпший, найдієвіший аргумент на користь того, що поліщуки заслуговують на окремий, четвертий на Волині Поліський повіт, із центром у цьому поліському місті.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

"Спільно з побратимом зі "Свободи", першим заступником голови Волинської обласної ради Юрієм Поліщуком проінспектували сьогодні, 12 листопада, Вище професійне училище у Камені-Каширському. Впевнилися, що в працелюбних поліщуків є чому повчитися. Насамперед - у питаннях збереження та примноження належної матеріально-технічної бази і господарських підходів до навчально-виховного процесу. Тут - мабуть, найкращі в області сучасні виробничі майстерні, просторі комфортні навчальні кабінети, безкоштовний гуртожиток майже на 300 місць (у ВПУ нині навчається понад 530 учнів)", - йдеться в дописі.

Депутати Волиньради подякували за зроблене директору Василю Брянику та всьому колективу Камінь-Каширського ВПУ.

"Їхня сумлінна праця - чи не найліпший, найдієвіший аргумент на користь того, що поліщуки заслуговують на окремий, четвертий на Волині Поліський повіт. І його центром має бути єдине в цій окрузі місто - Камінь-Каширський. Як географічно та інфраструктурно, так і за ресурсно-трудовим потенціалом. Адже саме в Камінь-Каширському ВПУ традиційно фахово освоюють робітничі професії учні з Камінь-Каширського, Ратнівського, Любешівського, а частково - й Маневицького та інших поліських районів Волинського краю", - пише Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВР прийняла законопроєкт про усунення облрад від процесу об’єднання громад: як голосували волинські депутати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити